SafetySnapper - eenvoudige App voor veiligheidsverslagen

Alternatief voor iAuditor

SafetySnapper: een eenvoudig alternatief voor iAuditor

Mocht u twijfelen tussen iAuditor en SafetySnapper voor het opvolgen van uw werven, dan hebben we hier wat relevante informatie verzameld die u zal helpen bepalen welke tool het beste aansluit bij uw noden. We hopen dat dit helpt …

Eenvoud

Geen zin om uren te spenderen aan het instellen van uw account en uw projecten, het doorspartelen van user manuals, het volgen van trainingen, en het omzeilen van features die je nooit zal gebruiken?

Als je met SafetySnapper werkt is dit alles niet nodig. SafetySnapper werkt zo eenvoudig dat je op minder dan een kwartier van start kan en dat ook uw medewerkers er snel gebruik zullen van maken.

“SafetySnapper heeft de kwaliteit van onze veiligheidsinspecties enorm verhoogd. Het gebruiksgemak garandeert een grote ingebruikname bij onze medewerkers.”  -Sam Vandevelde, ICT Manager at Verhelst.

ArchiSnapper field report app and punch list app

Wij zijn een groep van pragmatische mensen, en we houden van eenvoud. En dit brengen we ook over naar ons product: de focus bij elke aanpassing en elke nieuwe feature is steeds eenvoud voor de eindgebruiker.

Een nieuwe feature die amper waarde toevoegt en het product complexer maakt, daar passen we voor! We zijn dan ook niet beschaamd om toe te geven dat bepaalde features van iAuditor niet in SafetySnapper zitten, en dat we die waarschijnlijk zelfs nooit gaan toevoegen.

Elke dag, week en maand van het jaar proberen wij ons product beetje bij beetje gebruiksvriendelijker te maken voor onze gebruikers. En dit reeds 5 jaar lang. En zo is SafetySnapper gaandeweg de eenvoudigste oplossing voor werfopvolging, werfverslagen, veiligheidsverlagen, en opleveringen in de markt geworden.

We zijn dan ook blij te horen van gebruikers die zowel ervaring hebben met iAuditor als met SafetySnapper dat SafetySnapper een pak eenvoudiger om van start te gaan en gebruiksvriendelijker is.

We zijn er om te helpen

We zijn vastberaden om u, gegeven uw specifieke noden en context, zoveel mogelijk waarde uit SafetySnapper te helpen halen.

Daarom polsen we bij al onze gebruikers hoe het loopt en of er vragen, bedenkingen of suggesties zijn.

We zijn er om ondersteuning en hulp aan te bieden, elke dag opnieuw!

Een paar andere redenen

We proberen onze klanten te kennen en te begrijpen, en verkiezen bijvoorbeeld een telefoontje boven mails.

SafetySnapper heeft een zeer krachtige checklijst functionaliteit: voor het maken van veiligheidsverslagen en inspecties kan dit zeer handig en tijdsbesparend zijn.

Er zijn heel wat layout settings beschikbaar waarmee je de layout van de veiligheidsverslagen kan instellen. Zaken als logo, header, footer, font type, font kleur, grootte van de foto’s, … kan je allemaal zelf instellen.

Klaar om SafetySnapper te proberen?

We hopen dat deze vergelijking nuttig was …

Van start gaan met SafetySnapper is zeer eenvoudig, probeer het via deze link.

Vragen? Mail ons op support@safetysnapper.com