SafetySnapper - eenvoudige App voor veiligheidsverslagen

Let’s Build (Aproplan) vs ArchiSnapper


ArchiSnapper: een eenvoudig alternatief voor Aproplan (Letsbuild).

Mocht u twijfelen tussen Aproplan en ArchiSnapper voor het opvolgen van uw werven, dan hebben we hier wat relevante informatie verzameld die u zal helpen bepalen welke tool het beste aansluit bij uw noden. We hopen dat dit helpt …

Eenvoud

Geen zin om uren te spenderen aan het instellen van uw account en uw projecten, het doorspartelen van user manuals, het volgen van trainingen, en het omzeilen van features die je nooit zal gebruiken?

Als je met ArchiSnapper werkt is dit alles niet nodig. ArchiSnapper werkt zo eenvoudig dat je op minder dan een kwartier van start kan en dat ook uw medewerkers er snel gebruik zullen van maken.

“Het gebruiksgemak garandeert een grote ingebruikname bij onze medewerkers.”  -Sam Vandevelde, ICT Manager at Verhelst.

ArchiSnapper field report app and punch list app

Wij zijn een groep van pragmatische mensen, en we houden van eenvoud. En dit brengen we ook over naar ons product: de focus bij elke aanpassing en elke nieuwe feature is steeds eenvoud voor de eindgebruiker.

Een nieuwe feature die amper waarde toevoegt en het product complexer maakt, daar passen we voor! We zijn dan ook niet beschaamd om toe te geven dat bepaalde features van Aproplan niet in ArchiSnapper zitten, en dat we die waarschijnlijk zelfs nooit gaan toevoegen.

Elke dag, week en maand van het jaar proberen wij ons product beetje bij beetje gebruiksvriendelijker te maken voor onze gebruikers. En dit reeds 5 jaar lang. En zo is ArchiSnapper gaandeweg de eenvoudigste oplossing voor werfopvolging, werfverslagen, veiligheidsverlagen, en opleveringen in de markt geworden.

We zijn dan ook blij te horen van gebruikers die zowel ervaring hebben met Aproplan als met ArchiSnapper dat ArchiSnapper een pak eenvoudiger om van start te gaan en gebruiksvriendelijker is.

Betaalbaar

Het is onze mening dat bedrijfssoftware betaalbaar moet zijn, en dat de waarde van de software de kost (ver) moet overstijgen. Klinkt logisch? Dan moet iemand het maar eens aan Aproplan laten weten.

Hier is een vergelijkingstabel, waarbij het ArchiSnapper tarief vergelijken wordt met het “Let’s Build PRO” tarief en “Let’s Build EXPERT” tarief – wat je nodig hebt om dezelfde features te hebben die ook standaard beschikbaar zijn voor elke ArchiSnapper gebruiker.

ArchiSnapper vs Let's Build tarieven prijzen

We zijn er om te helpen

We zijn vastberaden om u, gegeven uw specifieke noden en context, zoveel mogelijk waarde uit ArchiSnapper te helpen halen.

Daarom polsen we bij al onze gebruikers hoe het loopt en of er vragen, bedenkingen of suggesties zijn.

We zijn er om ondersteuning en hulp aan te bieden, elke dag opnieuw!

Werkt ook offline

ArchiSnapper werkt ook offline: dit is een niet te onderschatten voordeel op bouwwerven waar wifi of zelf 4G niet altijd vanzelfsprekend zijn … Niets zo vervelend als plots moeten wachten op connectie om verder te kunnen werken.

Een paar andere redenen

ArchiSnapper heeft een zeer krachtige checklijst functionaliteit: voor het maken van veiligheidsverslagen, kwaliteitsinspecties of opleveringen kan dit zeer handig en tijdsbesparend zijn.

Integraties: gebruik je een ander ERP pakket voor architecten of aannemers – zoals Archisoft, Bouwsoft, Teamleader ArchX, of Robaws? ArchiSnapper heeft een standaard koppeling met deze softwares. Dit bespaart heel wat dubbele data input. Projectgevens, contactgegevens en documenten worden automatisch geïmporteerd in ArchiSnapper. Hoe mooi ka het zijn? :)

Klaar om ArchiSnapper te proberen?

We hopen dat deze vergelijking nuttig was …

Van start gaan met ArchiSnapper is zeer eenvoudig, probeer het via https://archisnapper.com/nl

Vragen? Mail ons op support@archisnapper.com

(Visited 298 times, 1 visits today)